Проект за развитие на ВиК сектора - 4 Октомври 2013 - Cтроителен Инженер

Главна | Моят профил | Регистрация | Изход | Вход | RSS

реклама

*

Статистики

Реклама в сайта

Стани Фен

like-button.net

онлайн радио

Онлайн Радио Избери радио и кликни „Слушай?

БГ


Времето

Нашата анкета

Каква е вашата професия
Общо отговори: 169

Търси

Главна » 2013 » Октомври » 4 » Проект за развитие на ВиК сектора
14:29
Проект за развитие на ВиК сектора
На интернет страницата на Министерството на регионалното развитие е публикуван проект на Стратегия за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията в Република България и приложенията към нея.


Текстът може да бъде намерен на следния интернет адреса на министерството в раздел Нормативни актове – В
pdf -Стратегия за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията в Република България,В pdf - Приложения  , както и на Портала за обществени консултации - В pdf Стратегия за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията в Република България и Приложение

Коментари и предложения по документа могат да бъдат изпращани в 30-дневен срок на имейл NDimitrova@mrrb.government.bg.

Публикуването на проекта е втори етап от съгласуването на стратегията с всички страни, ангажирани и участващи в управлението и развитието на сектор ВиК у нас.

Досега тя беше представена на дискусии, проведени в градовете Бургас, Велико Търново, Враца и Пловдив и Благоевград. Предложената в текста визия за развитие на отрасъла за десетгодишен период е обсъдена и със заинтересовани лица от Югозападния район за планиране.

В обсъжданията участваха представители на асоциациите по ВиК, ВиК оператори, областни управители, кметове на общини и неправителствени организации. Направените от тях коментари вече са обобщени и ще бъдат отразени в документа.

Проектът на Стратегия за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията и приложенията към нея са разработени в рамките на проект „Подкрепа на реформата в отрасъл ВиК", който се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Околна среда 2007-2013 г.", съфинансиран от Европейския съюз чрез европейския Кохезионен фонд.

Категория: Проекти | Преглеждания: 663 | Добавено от: admin | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *: